björks 6

Kost och- näringsrådgivning för privatpersoner
 

Vi träffas vid två tillfällen, med ca fyra veckors mellanrum. Varje träff tar ca en timme. För att nå bästa resultat så bör du var förberedd att göra en livsstilsförändring och vara intresserad av att lära dig laga god och näringsriktig  mat.

Träff 1. Vid första tillfället gör jag en kartläggning över hur din helhetshälsa ser ut idag. Du får fylla i ett frågeformulär, en "Nutrimeter", som vi sedan går igenom tillsammans.  Du får även formulera ner vilket/vilka mål som du har tänkt att nå med min hjälp.

Med "Nutrimetern" till hjälp och vår diskussion som grund gör jag efter vårt första möte en individuellt anpassad kost-och näringsrådgivning till dig. Tillsammans med rådgivningen får du med dig recept som innehåller de näringsämnen som jag anser att du behöver för att nå  dina mål.  Recepten innefattar allt på  från olika energigivande frukostar till smakrika middagar, uppiggande mellanmål och hälsosamma efterrätter. Jag skickar även med inköpslista över livsmedel, kaloriberäkningar eller annat som jag anser att du behöver för att lyckas med din kostomläggning.  Rådgivningen skickas till dig via mail, senast en vecka efter första träffen, eller  fås direkt i handen om du bor i närheten.

Träff 2.  Vid andra tillfället så diskuterar vi hur din kostomläggning har gått. Efter tre veckor brukar kroppen ha ställt om sig och resultat brukar märkas. Kanske du vill ha något mer recept? Är det något kostråd som du har fått som inte fungerar för dig?  Vi diskuterar olika frågor och funderingar som du har vid detta tillfälle och hur du ska gå vidare för att nå dina mål samt en god och hållbar hälsa. 

Pris: 1500 kr inkl. moms

Välkommen att boka tid hos mig.

Rosita Björk, diplomerad kost- och näringsrådgivare
Tel: 070- 747 50 03
Email: bjorksfrikvard@outlook.com

Rosita Björk
Diplomerad Kost och-näringsrådgivare.